Sollicitatieprocedure

Van sollicitatie tot je eerste werkdag, onze sollicitatieprocedure bestaat uit 6 eenvoudige stappen.

Van sollicitatie tot je eerste werkdag, ons sollicitatieprocedure bestaat uit 6 eenvoudige stappen. Stel je vandaag nog kandidaat en voor je het weet sta je in de startblokken van je carrière als HR consultant bij weevo hr.

1. Vul het sollicitatieformulier in

First things first: je kan solliciteren door het formulier onder je favoriete vacature(s) in te vullen. Dit kan in minder dan 1 minuut!

Staat je lievelingsjob niet tussen de lijst? Ook spontane sollicitaties ontvangen we met een glimlach 😊.

2. Recruiter Zoé of een van haar collega’s contacteren je binnen 5 werkdagen

Van zodra je het formulier hebt verstuurd, gaan recruiter Zoé en haar collega’s van Talent Acquisition aan de slag. Je sollicitatieprocedure wordt met veel zorg en de nodige vertrouwelijkheid behandeld.

Kan je terugkijken op enkele jaren ervaring in human resources, schaar je je achter onze missie en loop je vol van goesting om te groeien in onze organisatie? Dan is de kans groot dat Zoé jou uitnodigt voor een virtuele kennismaking. Fingers crossed! 🤞

3. Ontmoet Zoé & maak kennis met weevo hr

Heb je al een kort telefoongesprek gehad met Zoé & heb je het gevoel dat weevo hr de volgende stap voor je carrière zou kunnen zijn? Geweldig! Dan is het tijd om Zoé, onze talent acquisition specialist te ontmoeten & om verder te gaan in je sollicitatieprocedure.

Ze ontmoet je graag (op kantoor of virtueel) om te ontdekken waar je voor staat. Het is alsof je op een eerste date gaat met weevo hr: je leert elkaar kennen, hebt een eerste overzicht van onze waarden en kijkt of er een potentiële match zou zijn. Als er een vonk is, laten we dan de volgende stap zetten!

4. Vul de IDI in & ontdek meer over jouw drivers

Bij weevo hr begint je groeitraject met de sollicitatieprocedure. Tussen je eerste en tweede gesprek krijg je de kans om de IDI (Individual Directions Inventory) af te leggen. De IDI is een vragenlijst die je kerndrijfveren evalueert & koppelt aan je gedrag. Het biedt je een dieper inzicht in jouw drijfveren en is een geweldige manier om jouw groeiproces te starten. Het is ook een van de stappen van onze Talent Scan.

5. Ontmoet onze Business Development Managers

In een volgend gesprek ontmoet je één van onze onze Business Development Managers. Is er een wederzijdse klik? Fastforward naar je opstart bij weevo hr.

6. All on board!

Every ending is a new beginning: het einde van de selectieprocedure is het beginpunt van je loopbaan bij weevo hr. Tijdens de preboarding- en onboardingfase worden de eerste zaadjes van jouw groeitraject geplant. Als welkomstgeschenk ontvang je een Talent Scan, zodat je je kwaliteiten en ambities meteen in de juiste richting kan oriënteren. 

Veel succes met je sollicitatie! 👏

Nog vragen over de sollicitatieprocedure van weevo hr?

Contacteer Zoé en onze collega’s van Talent Acquisition. Zij helpen jou met plezier verder.