Transform

Training & workshops

Tailor-made professional training & workshops

opleidingen op maat

De professionele ontwikkeling van je medewerkers en teams is persoonlijk. Daarom stemt weevo hr de inhoud van het opleidingsprogramma volledig af op de trainingsbehoeften van jouw organisatie.

overzicht thema’s

Management & LeadershipEmotionele Intelligentie
Individuele & collectieve veerkrachtGefocust blijven in een hectische wereld
Communiceren met impactFeedback geven en ontvangen
StressmanagementTeamcohesie boosten
Psychologische veiligheidZelfbewustzijn vergroten

van intake naar intervisie

De opleidingen van weevo hr zijn hands-on, interactief en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en jarenlange praktijkervaring:

Intake

Een maatwerkopleiding begint altijd met een kennismakingsgesprek. Over de doelgroep, leerdoelen en gewenste outcome. En natuurlijk ook het budget.
Training

Na de voorbereidende fase gaat de opleiding van start. Onze trainingen en workshops kunnen online, offline of hybride plaatsvinden.
Experimentatie

Van zodra het leertraject erop zit, is het tijd voor het echte werk. De deelnemers vertalen ‘het geleerde’ naar hun (werk)omgeving.
Intervisie

Intervisie zorgt voor verdieping van het leerproces en geeft de professionaliteit van de deelnemers een groeiversnelling.

weevo hr Training & Workshops

Leertrajecten op maat
Samen bakenen we de leerdoelen af en tekenen we een gepast opleidingsprogramma uit. Bovendien verwerken we concrete en realistische situaties in het traject.
Concreet en resultaatgericht
Onze trainingen zijn to-the-point, gericht op beleving, met actieve werkvormen en een combinatie van praktische en theoretische modellen.
Directe toepasbaarheid
Wat je vandaag bij weevo hr leert, kan je morgen inzetten op de werkvloer. We besteden voldoende aandacht aan de transfer naar de dagelijkse praktijk.
Ontwikkelen duurzame skills
Onze opleidingen boosten de bekwaamheid en competentie van je medewerkers, waardoor ze meer in hun kracht komen te staan.
Grenzen verleggen
Leren en groeien doe je buiten je comfortzone. De trainer daagt de deelnemers uit om te experimenteren met nieuw gedrag en ongekende situaties. En dat binnen een veilige en vertrouwelijke leeromgeving.
Persoonlijke aanpak
We komen telkens met een aanpak die werkt, omdat we zelf ook de praktijk kennen. Door de beperkte grootte van de groepen, zijn onze opleidingen erg interactief en praktijkgericht.

dit zeggen onze klanten

Bel onze HR-experts

Deze diensten kunnen jou ook interesseren: