weevo hr ondersteunt, inspireert en transformeert mensen en organisaties

we evolve talent

Wanneer mensen groeien, groeien óók organisaties. Als HR consultancybedrijf engageren we ons om onze klanten en medewerkers te ontwikkelen tot hun volle potentieel.

Voor organisaties

weevo hr helpt je groeien als werkgever, door je individuele medewerkers, teams, leidinggevenden en bedrijfsprocessen optimaal in te zetten en te ontwikkelen.

ontdek onze hr oplossingen

Voor HR consultants

weevo hr helpt je groeien als persoon en professional, door actief bij te dragen tot de ontwikkeling van al onze (toekomstige) collega’s.

groei samen met weevo

we evolve hr

Onze diensten

weevo hr staat voor expertise in human resources, jarenlange ervaring in diverse sectoren en doeltreffende methoden in talent- en organisatieontwikkeling.

we evolve together

Samen met onze klanten, consultants en partners co-creëren we een groeiverhaal waarin elke partij een leidende rol speelt.

Deze consultants groeien samen met weevo hr

Life at weevo hr
 • Mijn keuze voor weevo hr was heel bewust

  Mijn keuze voor Weevo was heel bewust. Ik had al gewerkt als HR Consultant en ik wist wat ik zocht. Ik zocht een organisatie met een focus op kennis en expertise, een groep van HR Professionals waarvan ik kon leren.

  Hele verhaal
 • weevo hr, the perfect stepping stone for my career

  I worked for more than 10 years at Talentus, the sister company of Weevo.  In 2010 I started as HR consultant, progressed to Region Manager and finally to Communication and HR project responsible.

  Hele verhaal
 • Mijn visie op weevo hr na meer dan twee jaar

  Hallo daar! Ik werk voor weevo hr als HR Consultant en hier is mijn visie op onze organisatie na meer dan twee jaar. weevo hr is een bedrijf op mensenmaat waar consultants nauw samenwerken in een combinatie van hard werken en veel plezier (tijdens evenementen of teambuildings). weevo hr is een snelgroeiende consultancy actief in […]

  Hele verhaal
Life at weevo hr